Jdi na obsah Jdi na menu
 


Metin2

Postavy a architektura v orientálním stylu tě unesou do tajuplné říše plné exotických bojových umění

Kráčej realistickými vesnicemi dálného východu a nech se okouzlit půvabem a precizností asijských bojovníků. Zakrátko budeš i ty nejen bojovat s mečem a lukem, ale i zkoušet rafinované možnosti boje se zvony a vějíři.

Vrhnou se na tebe celé tlupy nebezpečných a inteligentních nestvůr.

Můžeš několika nestvůrám naráz způsobit těžká zranění, ale buď opatrný: Sotva přemůžeš jednu nestvůru, ostatní tě nenechají na pokoji. 0bzvášt' v okolí kamenů Metin musíš být opravdu obezřetný!

Založ si vlastní cech nebo se staň členem jednoho již existujícího mocného cechu a ovládni tak osud své říše.

Výsledky tvých cechovních bojů se promítnou jak na cech jako takový, tak i na body zkušeností každého člena cechu. Musíš bojovat, abyste získali jednu z mála říšských pevností. Spolu s růstem slávy a moci vašeho cechu dostanete šanci získat v pevnosti vlastní nehráčskou postavu, kterou budete moci dále rozvíjet a zdokonalovat.

Bojuj s ostatními říšemi ve středu kontinentu.

Bojuj tváří v tvář proti ostatním hráčům z jiných říší a získej nadvládu na celým kontinentem. Na vítěznou říši čekají hmotné statky v podobě peněz a pozemků, na úspěšného hrdinu čest a sláva. Ta ti dopomůže k vyšší bojové hodnosti a převzetí vůdcovské pozice vůči ostaním členům cechu v nastávajících říšských bitvách.

Jeskyně vyhnanství

Na počátku časů tři bozi drželi elementy života v rovnováze: Bahar-Taraji, bohyně stvoření a její bratři Baljit-Elvedin, bůh ochrany a Beran-Setaou, bůh rozpadu. Lidé se k prvním dvěma modlili, ale třetího se obaváli. To během času zaselo v srdci Beran-Setaou zášť a nenávist, které jej nakonec dovedly k vraždě jeho sestry - která byla mezi lidmy nejoblíbenější.

Smrt bohyně měla tragické následky. Dlouhá a krutá zima přišla do světa lidí. A dokonce i bozi trpěli. Beran-Setaou prchl v hrůze, když viděl, co udělal. Jeho bratr Baljit-Elvedin pohřbil sestru a pak se vydal svého bratra hledat. Když jej našel v podzemní jeskyni, rozhořel se mezi nimi krutý boj, který ale žádný z nich nemohl vyhrát. Přesto se Baljit-Elvedinovi povedlo zavřít bratra v jeskyni a zapečetit její vchod a poté se vrátil do světa lidí.Od té doby držel nad světem lidí ochrannou ruku a všechna stvoření tam žijící musela dokázat, že nepatří k temným silám.

Umístění jeskyně, která byla v pověstech nazývána Jeskyně vyhnanství, bylo známo jen několika lidem - a ti to drželi v tajnosti. Jeskyni a její obyvatele ovládá temný drak, který je stále naplněn nenávistí ke všemu živému. A každý, kdo mu zkříží cestu, pozná jeho hněv.

Postavy

Válečník

Válečníci hrají díky svým schopnostem a těžké výzbroji významnou roli v boji zblízka. Jejich veškeré úsilí se zaměřuje na ocelově pevné tělo a vyrovnanou, klidnou mysl.

Podle toho, jakou si zvolí specializaci, můžou dvouručními meči napáchat zničující škodu nebo mečem a štítem zručně odvrátit útoky nepřítele.

Ninja

Ninjové jsou profesionální vrazi, kteří jsou schopni kdykoliv zákeřně a bez hlesu zaútočit.. Aby si zachovali co největší zručnost a rychlost, nosí jen lehká brnění. To jim umožňuje bleskové pohyby a velkou pohyblivost.

Podle toho, jakou mají specializaci, umí Ninjové jak mistrovsky zacházet s dýkou, tak i v boji na dálku manipulovat lukem a šípem.

Šaman

Požehnáni moudrostí dlouhého a intenzivního studia, využívají šamani v boji kouzla a magii. Přitom prospívají jejich mystické schopnosti nejen jim samým, ale i jejich spolubojovníkům a pomocníkům.

Díky specializaci mají šamani možnost zesílit útoky nebo vyvolat různá kouzla na léčbu a podporu.

Sura

Surové jsou bojovníci, kteří získali magické síly jakmile prohlásili, že jsou připraveni nechat vyklíčit ve vlastní náruči sémě ďábla. Díky tomu jsou schopni se v boji tělo na tělo hbitě ubránit mečem nebo v boji na dálku poškodit soupeře magií.

Díky specializaci vylepšují Surové svoje kouzla útoku nebo získávají další posilující kouzla.

 

 

Příspěvky

sindicate

29. 9. 2010